Bardzo doświadczony i sympatyczny kapitan jachtowy zorganizuje i poprowadzi rejsy w Chorwacji. Rodzinne, firmowe, dla grupy przyjaciół. Piękna Chorwacja również dla tych co nigdy jeszcze nie żeglowali. Osoby dojrzałe i seniorzy również bardzo mile zapraszani. Wszelkie pytania: rejsy.chorwacja@vp.pl
![]() 100% 0% (8 - 0) |
Witam, podobnie jak wyżej interesuje mnie rejs - lipiec 10 do 19 - 2 osoby dorosłe i trójka dzieci w wieku 8-14 lat. Jaki koszt?
|
|
![]() 83% 17% (5 - 1) |
Chorwacja jest cudowna! Ilekroć tam jestem rozpływam się nad jej pięknem.
|
|
|
![]() 83% 17% (5 - 1) |
Witam, z jakim kosztem trzeba się liczyć w sezonie letnim? Jestem żeglarzem jachtowym, pływam z żoną po mazurach, ale Chorwacja jest naprawdę piękna i chcielibyśmy zobaczyć ją od strony morza.
|
|
|
![]() 80% 20% (4 - 1) |
Spokojnie można się zamknąć w kwocie 2000-2500zł/osobę za dwa tygodnie! W cenie wszystko tj. jacht, skipper, opłaty portowe, paliwo, wyżywienie na jachcie i dojazd z Polski.
Rejsy tygodniowe od ok 1800zł w górę...
|
|
|
![]() 36% 64% (4 - 7) |
witam! interesuje mnie rejs tygodniowy we wrześniu, rodzina czteroosobowa w tym 2 dzieci w wieku 10,12 jaki koszt jest całkowity takiej wyprawy
|
|
|
![]() 100% 0% (8 - 0) |
Witam, podobnie jak wyżej interesuje mnie rejs - lipiec 10 do 19 - 2 osoby dorosłe i trójka dzieci w wieku 8-14 lat. Jaki koszt?
|
|
|
![]() 75% 25% (3 - 1) |
Interesuje mnie rejs przełom sierpnia września - 3 osoby dorosłe (laicy)
|
|
|
|
Czy ktoś chce pożeglować w Chorwacji a nie wie jak to zrobić?
»
Zadane przez skipper |