narejs.pl

Szybkie pytanie - szybka odpowiedź

Wybierz najlepszÄ…!

Liczba pytań: 149

Liczba odpowiedzi: 1050
Ostatnio
zalogowani:
cape
nabij
marcin
admin
Ostry
więcej
MarekMarcinkowski84 Pytanie zadaje: MarekMarcinkowski84 offline [2 odpowiedzi] [29.07.11, 23:36]

Rejs do Sztokholmu 13 dni, naprawde tanio

Zapraszam na rejs 13 - 25 sierpień na14 metrowej historycznej j-80 Freya, z Górek Zachodnich do Sztokholmu następnie Visby i Kalmar i znów Górki. Cena 1720 zł wszystko w cenie (czarter, opłaty, żarełko, paliwo). Rejs studencki, wymagany dobry humor. mail: wiecznyzeglarz@interia.pl

Odpowiedzi autora:

1. Rejs do sztokholmu. Last minute, ostatnie mjejsce, cena 950, opis jak wyżej
    czytaj więcej

Najlepsza odpowiedź:

↑ ↓
70% 30%
(7 - 3)
Rejs do sztokholmu. Last minute, ostatnie mjejsce, cena 950, opis jak wyżej
MarekMarcinkowski84  MarekMarcinkowski84offline [10.08.11, 12:02] cytuj Zgłoś naruszenie

Sortuj wg: data / najlepsze odpowiedzi

Pozostałe odpowiedzi:

↑ ↓
70% 30%
(7 - 3)
MarekMarcinkowski84  MarekMarcinkowski84offline [10.08.11, 12:02] cytuj zgłoś naruszenie link
↑ ↓
100% 0%
(3 - 0)
Oj, tak podrf3że kształcą:D Ja pamiętam moje pierwsze zdeieznre z toaletą publiczną, ktf3ra sama spuszcza wodę, a ja szukałam spłuczki wszędzie, nawet na podłodze i tak się wystraszyłam, gdy nagle woda spłukała nieczystości, że wrzasnęłam:DWrf3ciłam. Miałam za dużo na głowie: goście, sprawy urzędowe (na ktf3re wzięłam urlop, bo inaczej nic bym nie załatwiła w takich godzinach są urzędy otwarte) i znowu goście, bo przecież są ferie:D Ci jednak chyba nie zabawią powyżej tygodnia, więc będę się odzywać:D
gość  gość [11.05.12, 06:17] cytuj zgłoś naruszenie link

Dodaj odpowiedź:

> Zaloguj

Dodaj zdjęcia lub inne pliki

Zlokalizuj odpowiedź na mapie